31 mei Online - Webinar workshop Canva

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

CanvaMet de gratis versie van Canva maak je snel mooie professionele posters, uitnodigingen en presentaties. Je kunt daarbij gebruik maken van eigen afbeeldingen en 1 miljoen afbeeldingen en 250.000 netjes gesorteerde templates die je gemakkelijk kunt aanpassen. Ook zijn er pas veel interessante nieuwe functies bijgekomen zoals het maken van leuke animaties en plaatjes maken door het in tekst te omschrijven. In de 5 Gb gratis cloudruimte kun je snel aan de slag en met anderen samenwerken In een online workshop krijg je een goede indruk van de vele mogelijkheden van deze app die je kunt gebruiken op je iPhone, iPad en Mac. Ook als je niets wil uitgeven aan deze app is het een hele fijne app om je ideeën duidelijk te laten zien.

De bijeenkomst op 31 mei om 20.00 is een interactief, workshop achtige, bijeenkomst met de mogelijkheid om vragen te stellen en samen te ontdekken wat mogelijk is. Canva is online te gebruiken, https://www.canva.com/, en/of via een macOS, Windows, Android en iOS/iPad-OS app.

Aanmelding via deze URL voor deze online presentatie is (eerst inloggen !) alleen mogelijk voor leden van HCC. Na je aanmelding ontvang je uiterlijk op woensdag 31 mei  een mail met een link om deel te nemen.

Actueel

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!fotovideo

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden