Afdrukken
Categorie: Video

Om videocodec te converteren, is VideoSolo Video Converter Ultimate uw beste keuze, het is een krachtige maar eenvoudige video-omzetter die H.265/HEVC kan coderen en decoderen.Met een dergelijk programma kunt u H.265/HEVC 4K(UHD), 1080P(FHD), 720P(HD)en 480P(SD)converteren naar gangbare videoformaten.Aan de andere kant kunt u ook gewone videoformaten overbrengen naar H.265.Bovendien kunt u uw geconverteerde video naar uw voorkeur bewerken.Het is een vrij magische video-omzetter en kan snel en effectief aan uw behoeften voldoen.

Hieronder wil ik u de tutorial laten zien over hoe u H.265 naar andere formaten kunt converteren.

Stap 1.Bestanden toevoegen

Wanneer u klaar bent met het downloaden en installeren van de VideoSolo Video Ultimate Converter, start u het programma en kunt u bestanden toevoegen vanuit de hoofdinterface.Klik op "Bestanden toevoegen" om door de mappen te bladeren die op uw computer zijn opgeslagen en selecteer de H.265-bestanden die u wilt converteren.U mag de bestanden echter rechtstreeks naar het programma slepen en neerzetten.

Bestanden toevoegen

Stap 2.Selecteer het uitvoerformaat

Zoals u nodig heeft, kunt u het gewenste formaat selecteren in de pop-uplijst van "Profiel".Er zijn alle gangbare videoformaten zoals MP4, AVI, MOV en WMV enz.Meer dan 300 formaten.

Selecteer uitvoerformaat

Stap 3.Kies Uitvoermap

Klik op de knop "Bladeren" en selecteer een map om uw geconverteerde bestanden op te slaan.

Kies uitvoermap

Stap 4.Converteer H.265 naar een ander formaat

Klik op de knop "Converteren" om het conversieproces te starten.Zolang de conversie is voltooid, klikt u op "Map openen" om uw geconverteerde bestanden te vinden.

Convert H.265

Heb je je problemen opgelost na het lezen van dit bericht? Ik wed dat je dat bent.Gebaseerd op de vergelijking tussen H.265 en H.264, is de superioriteit van H.265 duidelijk.En je kunt zeggen dat H.265 de toekomstige codec is.Met behulp van VideoSolo Video Ultimate Converter bent u beschikbaar om veelgebruikte videoformaten moeiteloos van/naar H.265 te converteren.Er zijn slechts een aantal eenvoudige stappen, waarom probeert u het niet eens?