HCC - ledenvoordeel

HCC ledenvoordeelWil je een nieuwe hoofdtelefoon? Powerbank nodig? Of wil je lekker een bluetoothspeaker meenemen? Van led-tv tot zonnebril, van router tot scheerapparaat en van zaklamp tot actvity tracker; er zit altijd een goede aanbieding tussen op HCC-deals!

Hieronder heeft HCC!fotovideo een overzicht van de relevante foto en video HCC!deals weergegeven.

Neem gauw een kijkje op HCC!deals

Maak eenvoudig een persoonlijk fotoboek, kalender, verjaardagskaart of agenda. Als HCC-lid krijg je 10% korting op je bestellingen bij de digitale fotoservice van fotofabriek.nl.

Fotofabriek.nl

Fotofabriek.nl heeft ruim 20 jaar ervaring met het maken van fotoboeken en andere fotoproducten. De productie en klantenservice bevinden zich in eigen huis waardoor je persoonlijk en professioneel geholpen wordt.

Tijdens het afrekenen geef je bij stap 2 aan dat je lid bent van HCC. Na het aanvinken dien je een juiste postcode + HCC-lidnummer in te voeren. De korting wordt daarna toegekend.

Klik hier om het volledige assortiment te bekijken >>

NB Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht binnen Nederland en België, koerier-verzending is uitgezonderd. De 10% korting en gratis verzending zijn niet van toepassing in combinatie met andere kortingsacties van fotofabriek.nl

Haal alles uit je camera met CHIP Foto magazine! Nu beschikbaar: diverse abonnementen met flinke kortingen!

Chip MagazineAls enthousiaste fotograaf haal je graag alles uit je camera. Het tijdschrift CHIP Foto magazine is een schatkamer vol inspiratie en advies voor fotografen, met portfolio’s, nieuws, tips en tests van de nieuwste digitale camera’s. De onderwerpen zijn zeer divers en zijn bedoeld voor alle fotografieliefhebbers – van enthousiaste hobbyfotografen tot doorgewinterde professionals.

Het magazine verschijnt 10 keer per jaar, heeft een formaat van 230 x 300mm en een vaste omvang van 116 pagina’s. Je kunt nu veel voordeel krijgen op diverse abonnementen die bovendien automatisch aflopen, de kortingen kunnen oplopen tot meer dan 50 %!

3 x CHIP Foto magazine voor € 10,- (waarde € 17,97) 
10 x CHIP Foto magazine voor € 28,- (waarde € 59,90) 
20 x CHIP Foto magazine voor € 50 (waarde € 119,80)

De rest van dit artikel is alleen beschikbaar voor HCC-leden.

Ben je HCC-lid? Om het gehele artikel te lezen dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden in het pop-up scherm dat verschijnt als je op bovenstaande link klikt. 

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!