Agenda foto en video activiteiten

Download als een iCal bestand
HCC!kennisdag in Expo Houten
Zaterdag, 08 Oktober 2022, 10:00 - 15:00
Contact HCC

expo

HCC!kennisdag op 8 oktober, kom jij ook?

(laatste update: 22-08-2022)

Op zaterdag 8 oktober aanstaande wordt in Expo Houten weer een HCC!kennisdag gehouden. Wij hopen het succes van voorgaande HHC!kennisdagen ook dit jaar te kunnen herhalen. Veel Interessegroepen staan weer klaar om bezoekers te informeren en te amuseren. Het belooft voor jong en oud een leuke en leerzame dag te worden.

Tijdens deze dag leer je hoe jij je huis slimmer maakt of maak kennis met de nieuwste vliegsimulators en drones of alles over foto- en video- maken, bewerken en weergeven. Bovendien zijn er ook weer producten te koop op het gebied van computers, consumentenelektronica en boeken/tijdschriften. En natuurlijk ben je van harte welkom tijdens de vele presentaties die we exclusief aan onze HCC-leden aanbieden.

De HCC!kennisdag is van 10.00 uur tot 15.00 uur en wordt gehouden in samenwerking met de Modelspoorbeurs. Uiteraard is de HCC!kennisdag voor onze leden gratis. Bovendien kun je met je gratis ticket ook de Modelspoorbeurs, die tegelijkertijd plaatsvindt, bezoeken. 

Houten ligt lekker centraal in het land en er is ruime (gratis) parkeergelegenheid. Reden genoeg dus om op 8 oktober naar de HCC!kennisdag in Houten te komen.

Locatie Expo Houten
Meidoornkade 24
HOUTEN
Utrecht
3992 AE
Nederland
030-6349100
https://expohouten.nl/

Met maar liefst 10.000 m² aan gestoffeerde hallen is Expo Houten dé perfecte locatie voor publieks- en vakbeurzen. Expo Houten is bijzonder centraal gelegen langs de A27 vlakbij Utrecht. Zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis!

Expo Houten beschikt over vier grote beurshallen op de begane grond. De hallen zijn compleet uitgerust, met vast antracietkleurig tapijt en diverse laad- en losdeuren.