Agenda foto en video activiteiten

Download als een iCal bestand
HCC!kennisdag
Zaterdag, 09 Oktober 2021, 10:00 - 15:00
Contact Vereniging HCC

HCC kennisdag

Kom je ook op zaterdag 9 oktober 2021 naar de interessante, leuke en leerzame HCC!kennisdag in Houten? Tijdens de HCC!kennisdag worden kennis en kunde gebundeld.

 

Presentaties
Er zullen dit keer ook weer diverse presentaties plaatsvinden. Ook hier staat kennisdeling centraal.

Veiligheidsmaatregelen
Natuurlijk willen we bezoekers zo gastvrij en veilig mogelijk ontvangen. Wij houden ons daarom aan de RIVM-maatregelen, want gezondheid is het belangrijkste! In de anderhalve-metersamenleving is meer ruimte nodig om dergelijke samenkomsten veilig te kunnen houden. In de Expo Houten beschikken we over voldoende ruimte. Het projectteam en de Interessegroepen zijn een indrukwekkend programma aan het voorbereiden. Het draaiboek ligt klaar en volgende week worden de praktische en promotionele acties in gang gezet. De groeperingen worden hierover geïnformeerd.

De HCC!kennisdag is van 10.00 – 15.00 uur.

Parkeren in de omgeving is gratis.

Locatie Expo Houten
Meidoornkade 24
HOUTEN
Utrecht
3992 AE
Nederland
030-6349100
https://expohouten.nl/

Met maar liefst 10.000 m² aan gestoffeerde hallen is Expo Houten dé perfecte locatie voor publieks- en vakbeurzen. Expo Houten is bijzonder centraal gelegen langs de A27 vlakbij Utrecht. Zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis!

Expo Houten beschikt over vier grote beurshallen op de begane grond. De hallen zijn compleet uitgerust, met vast antracietkleurig tapijt en diverse laad- en losdeuren.