Agenda foto en video activiteiten

Fotofair 2021 Landhuis Duynenwater
Zondag, 04 Juli 2021
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

"De verkoop is gestart je kunt nu boeken"
 
De Fotofair is hét jaarlijks foto-evenement om naar uit te kijken met elk jaar weer leerzame workshops en masterclasses, er is keuze genoeg vanaf € 17,50 tot € 89,00 dit is inclusief toegang tot de Fotofair, komend jaar maar liefst 51 nieuwe workshops en masterclasses. Zie de website voor het volledige overzicht.

In het bestelsysteem staat aangegeven hoeveel tickets er beschikbaar zijn. Dit systeem gaat volautomatisch. Hierin staat de juiste voorraad dus kijk vooral hier nadat je op zaterdag of zondag heb geklikt wat er nog beschikbaar is.


De nieuwste fotoapparatuur, zijn te zien bij Calumet Photographic zijn te zien in hun showrooms en verkooppunten. Meer informatie zie de website.


In 2021 weer vele fotomomenten zie de pagina met de momenten.
 
De organisatie van FOTOFAIR laat weten te besluiten om FOTOFAIR editie 2021 te verplaatsen naar 3 en 4 juli. Deze wijziging wordt gedaan uit voorzorg, met het oog op de aanhoudende maatregelen om de verspreiding van COVID-19 in te perken en de berichtgeving omtrent het vaccinatieprogramma.
 

Door FOTOFAIR een maand te verzetten (van 5 en 6 juni, naar 3 en 4 juli 2021) wordt voorkomen dat het bezoeken van de leukste foto- en videografiebeurs van de Benelux opnieuw in gevaar komt door de aanhoudende lockdown in ons land. Vorig jaar kon het evenement na een slimme verplaatsing naar een datum later in het jaar ook doorgaan en was FOTOFAIR zelfs de enige fotobeurs van 2020.

FOTOFAIR vond in 2020 voor het eerst plaats op de nieuwe locatie, Landgoed Duynenwater te Eersel. Dat beviel zo goed dat de editie van 2021 ook weer zal neerstrijken op deze prachtige locatie. De aanwezigheid van een groot meer, strand én bosrand, maken de mogelijkheden voor het volgen van specialistische workshops en masterclasses, en het fotograferen van de diverse fotomomenten, extra bijzonder.

Gedurende het hele weekend staan er diverse educatieve workshops en masterclasses van bekende professionele fotografen op het programma. Dompel jezelf bijvoorbeeld onder in de wereld van de macrofotografie, leer hoe je moet werken met filters in landschapsfotografie of ga aan de slag met boudoir, artistiek naakt of high speed-fotografie.

De kaartverkoop voor dit fantastische evenement is gestart. Zorg dat je tijdig jouw entreekaartje in bezit hebt, want vol is natuurlijk vol. Een losse toegangsticket kost € 15,00. Bij het boeken van een masterclass of workshop is de toegang al inbegrepen! Reeds aangekochte tickets voor de oude datum van 2021 blijven geldig. Zo is een toegangsticket voor zaterdag 5 juni nog steeds geldig op zaterdag 3 juli en kun je met een toegangsticket voor zondag 6 juni ook naar binnen op zondag 4 juli. Ook reserveringen voor de masterclasses en workshops blijven natuurlijk geldig.

Alle informatie over FOTOFAIR 2021 vind je op www.fotofair.nl

Locatie Landgoed Duynenwater (voorheen E3-strand)
Buivensedreef 10
EERSEL
Noord-Brabant
5521 RN
Nederland
+31 499 365 050
http://duynenwater.nl/

Een unieke zakelijke locatie in Brabant is dichterbij dan je denkt. Bij Beachclub Zuyver in Eersel hosten we graag jouw zakelijke evenementen, zoals borrels, conferenties en vergaderingen. De geweldige ligging aan het strand leent zich voor een anders-dan-anders zakelijke ontmoeting. Verras je collega’s en host hier eens een vergadering, borrel, productpresentatie of brainstorm.