Agenda foto en video activiteiten

(AFGELAST) - HCC!fotovideo op HCC!kennisdag 2020
Zaterdag, 10 Oktober 2020, 10:00 - 15:00
Hits : 444
Contact Bestuur

HCC!kennisdag in Houten gaat niet door

Zoals bekend gaat de situatie rondom het Covid-19-virus in Nederland steeds verder achteruit. Uiteraard maken wij ons hier ook zorgen over. De aangekondigde maatregelen tijdens de persconferentie van de regering afgelopen maandagavond heeft na ampele overwegingen de doorslag gegeven. Wij willen graag de HCC!kennisdag organiseren, maar helaas is de stand van zaken sterk gewijzigd. Er wordt een dringend advies gedaan aan de Nederlandse bevolking om risicovolle plaatsen (waaronder beurzen) waar mogelijk te ontlopen. Ook wordt dringend geadviseerd het aantal reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken.

Hierdoor hebben wij helaas moeten besluiten om de Kennisdag van 10 oktober aanstaande definitief niet door te laten gaan.

Wij zijn niet alleen verantwoordelijk voor onze vrijwilligers, maar ook voor onze bezoekers. Wij kunnen en willen het risico niet nemen dat zij gezondheidsrisico’s lopen. Blijf gezond en respecteer de regelgeving van de (lokale) overheid! Wij hopen dat dit een kort hoogtepunt van deze crisis is, en dat we op korte termijn toch nog in de gelegenheid zijn jullie te kunnen verwelkomen.

Locatie Expo Houten
Meidoornkade 24
HOUTEN
Utrecht
3992 AE
Nederland
030-6349100
https://expohouten.nl/

Met maar liefst 10.000 m² aan gestoffeerde hallen is Expo Houten dé perfecte locatie voor publieks- en vakbeurzen. Expo Houten is bijzonder centraal gelegen langs de A27 vlakbij Utrecht. Zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis!

Expo Houten beschikt over vier grote beurshallen op de begane grond. De hallen zijn compleet uitgerust, met vast antracietkleurig tapijt en diverse laad- en losdeuren.