Agenda foto en video activiteiten

Zaterdag, 26 September 2020
Hits : 565
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Afbeelding

Beste bezoekers, 

In deze ongekende en zeer onzekere tijden waarin we allemaal onze weg moeten vinden, wil ik me graag met onze organisatie rechtstreeks tot u richten. Wij weten dat wereldwijd iedereen de impact van COVID-19 voelt, bij uw thuis en in uw directe omgeving en in onze werkomgeving en in de manier waarop we met elkaar kunnen omgaan.
 
Wij van de Fotofair hebben niet stil gezeten afgelopen weken en hebben samen met onze partners, standhouders en deelnemers een nieuwe datum uitgekozen. Wij annuleren niet en slaan ook geen jaar over! 

Daarom verplaatsen wij de Fotofair 2020 naar een realistische datum, 26 en 27 september 2020.
 
Zoals het er nu naar uit ziet zijn wij het enige foto-evenement in 2020.
 
Op dit moment is de ticketshop gesloten.  Zo kunnen wij achter de schermen alles aanpassen waarna de ticketshop weer opengaat 1 juni 2020. 

Heeft u al tickets dan wel workshops/masterclasses gekocht en/of geboekt? Dit is geen probleem, deze zijn en blijven gewoon geldig. 

Had u bijvoorbeeld voor zaterdag 13 juni geboekt dan is uw ticket gewoon geldig op zaterdag 26 september, hetzelfde geld voor zondag 14 juni die verplaatst zijn naar zondag 27 september (Dit geld natuurlijk voor alle workshops en masterclasses). 

Wij van de Fotofair organisatie doen er alles aan om u te helpen.

Gezamenlijk met onze partners, standhouders en deelnemers gaan we er een mooi foto-evenement van maken in het najaar van 2020.

Wij wensen u en uw naasten een hele goede gezondheid en tot 26 en/of 27 september 2020!

Heeft u vragen kijk op de website of stuur een e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Henk & Jeannet Albronda.

 

de Fotofair is een onderdeel van H&J Creatie BV - Pascalweg 78 - 3076JR - Rotterdam
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.fotofair.nl - +31(0)10 841 82 88


 
Locatie Landgoed Duynenwater (voorheen E3-strand)
Buivensedreef 10
EERSEL
Noord-Brabant
5521 RN
Nederland
+31 499 365 050
http://duynenwater.nl/

Een unieke zakelijke locatie in Brabant is dichterbij dan je denkt. Bij Beachclub Zuyver in Eersel hosten we graag jouw zakelijke evenementen, zoals borrels, conferenties en vergaderingen. De geweldige ligging aan het strand leent zich voor een anders-dan-anders zakelijke ontmoeting. Verras je collega’s en host hier eens een vergadering, borrel, productpresentatie of brainstorm.