Agenda foto en video activiteiten

Openbare avond VNF Apeldoorn in theater Orpheus

Woensdag, 27 November 2019 van 20:00 tot 22:30
Contact : VNF Apeldoorn

Op woensdag 27 november 2019 organiseert VNF Apeldoorn, de Vereniging van Natuurfotografen te Apeldoorn, een openbare avond in de Hanoszaal van het gerenommeerde theater Orpheus in Apeldoorn. Het belooft een enerverende avond te worden met een explosie aan natuurfotografie!

 

Dichtbij

Het thema voor deze avond is "Dichtbij". Niet alleen letterlijk dichtbij, maar ook dichtbij het gevoel en dichtbij de natuur. Op het programma staan mooie en afwisselende fotopresentaties met bijbehorende verhalen.

Tijdens deze inspirerende avond kan zowel de beginnende als gevorderde natuurfotograaf zijn of haar hart ophalen. Ook voor mensen die niet fotograferen, maar wel van natuur houden, is deze avond zeker de moeite waard. Elke foto vertelt een verhaal. Soms spreekt het beeld voor zich en behoeft het geen uitleg, terwijl een andere foto nog interessanter wordt door het verhaal van de fotograaf. Natuurfotografie is tenslotte zoveel meer dan alleen die mooie foto, de ervaringen en belevenissen eromheen geven een beeld een extra dimensie.

Deze mooie natuuravond op woensdag 27 november begint om 20:00 uur en eindigt om 22:30 uur. De zaal gaat open vanaf 19:00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage bij Theater Orpheus aan de Churchillplein 1, 7314 BZ in Apeldoorn.

Kaarten à € 10,- per persoon (inclusief 2 consumpties) zijn te bestellen per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over VNF Apeldoorn

In 1986 is de Vereniging van Natuurfotografen te Apeldoorn opgericht door een aantal enthousiaste natuurfotografen in Apeldoorn. Hierbij draait het niet alleen om het enthousiasme, plezier en de ontwikkeling in fotografie, maar ook het op verantwoorde wijze benaderen van de natuur en het in stand houden en beschermen van natuur en milieu. Elke eerste donderdag van de maand komen de leden bijeen voor een clubavond. Daarnaast worden meerdere malen per jaar presentaties en lezingen gegeven door leden en/of gastsprekers. Eens per 2 jaar organiseert de vereniging een openbare avond voor belangstellenden. Meer weten of lid worden? Bezoek dan de website van VNF Apeldoorn.

 

Locatie

Apeldoorn fotostad
 APELDOORN
 

Apeldoorn Photo is hèt overkoepelende platform voor alle fotografie activiteiten in Apeldoorn en omstreken. Met o.a. het Fotografencafé, de Stadsfotograaf en natuurlijk het bekende tweejaarlijkse Festival. In 2020 is er weer het grootste twee-jaarlijks fotografie festival in Apeldoorn (en omstreken) met een centraal thema. Er zijn diverse exposities en ook andere activiteiten zoals workshops.

EÉN PARAPLU VOOR ALLE FOTOACTIVITEITEN. MET EEN CONSTANT AANBOD. MET ELKE TWEE JAAR EEN GROOT FESTIVAL. IEDEREEN KAN ZICH AANSLUITEN.

 
Klik op de kaart om Google maps te bezoeken voor volledige route-informatie