Agenda foto en video activiteiten

Zaterdag, 12 Oktober 2019 van 10:30 tot 11:30
Contact : Bestuur HCC!fotovideo

Wij houden onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) van HCC!fotovideo op zaterdag 12 oktober 2019, voorafgaand/gelijk aan het HCC!kennisdag evenement in de Berkenzaal.

Hiervoor zijn alle leden van HCC!fotovideo uitgenodigd. Leden hebben alleen stemrecht bij het tonen en registratie van hun HCC! ledenpas.

Op de Algemene Leden Vergadering (ALV) legt het bestuur van onze interessegroep verantwoording af over het voorgaande jaar en vraagt het toestemming voor de planning van activiteiten voor het komend jaar. Tevens zijn er bestuursverkiezingen. Voor versterking van het bestuur zijn wij dringend op zoek naar bestuursleden. 

Agenda - Algemene Leden Vergadering 2019 (ALV-2019),

  1. Opening
  2. Vaststellen definitieve agenda en benoeming stemcommissie
  3. Mededelingen
  4. Ingekomen stukken
  5. Financieel Verslag 2018
  6. Begroting 2019
  7. Beschikbaarheid kandidatuur en Bestuursverkiezing
  8. Doel HCC!fotovideo 2019/2020
  9. Rondvraag

LET OP: concept agenda die t.z.t. definitief zal worden!

 

Locatie: Expo Houten, 1e etage - Berkenzaal

Gelijk aan de ALV in de Berkenzaal start het HCC!kennisdag evenement waar HCC!fotovideo natuurlijk ook actief aanwezig is; hiervoor zijn ook niet-leden van harte welkom. Houdt u daarvoor deze website en nieuwsbrief in de gaten.

 

Locatie

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE  HOUTEN
030-6349100
 

Met maar liefst 10.000 m² aan gestoffeerde hallen is Expo Houten dé perfecte locatie voor publieks- en vakbeurzen. Expo Houten is bijzonder centraal gelegen langs de A27 vlakbij Utrecht. Zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis!

Expo Houten beschikt over vier grote beurshallen op de begane grond. De hallen zijn compleet uitgerust, met vast antracietkleurig tapijt en diverse laad- en losdeuren.

 
Klik op de kaart om Google maps te bezoeken voor volledige route-informatie