Agenda foto en video activiteiten

Zaterdag, 25 Mei 2019 van  tot 
Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

FOTOFAIR 2019 zaterdag 25 mei – zondag 26 mei. 5ᵉ Editie geheel vernieuwd, ons eerste lustrum.”Het is de foto beleving van de Benelux”

Let op de locatie van de Fotofair 2019 is verplaatst, nu net achter het Safari Resort/safaripark Beekse Bergen kruising Tilburgseweg/Krommerstraat Hilvarenbeek.

Tijdens de Fotofair zullen er diverse masterclasses, workshops en lezingen plaatsvinden die allemaal gericht zijn op foto- en videografie.

Als je wilt kunt je op de Fotofair de hele dag fotograferen bij de vele demonstraties en fotomomenten. Het is dus aan te raden om je camera bij de hand te houden!

De Fotofair wordt zowel binnen in tenten als buiten in het bos gehouden en is toegankelijk voor alle fotografen. Zowel voor de amateur en de professional.

Met het educatieve karakter van het evenement wordt ervoor gezorgd, dat bezoekers aan het einde van de dag vol inspiratie naar huis keren.

  • Fun workshop met team CCC Ki Tan
  • Masterclass High Key Glamour met Martin
 
Kamera Express is de verkoop partner van de Fotofair.

Dat vinden ze leuk, omdat ze net als de bezoekers van de Fotofair grote liefhebbers van foto- en videografie zijn.

Daarom bundelen wij weer graag onze krachten met de grootste foto- en videowinkel op het spectaculairste foto- en video evenement van de Benelux.

Zie hier de Video van de Fotofair 2018. Fotofair magazine met ruim 100 pagina’s, hier is het magazine te zien van 2018

Op de Fotofair is ook alles te vinden over verrekijkers en digiscoping. De inschrijving is gestart en loopt tot 28-02-2019

 Fotowedstrijd.eu | Informatie over de Fotowedstrijd.eu Photomaster 2017-2018

title

 

Afbeelding
Nieuwsbrief Fotofair 25-26 mei 2019
 FOTOFAIR 2019  25 mei & 26 mei.

Transcontinenta workshops lustrum aanbieding.

Afbeelding
Speciaal voor het eerste lustrum van de Fotofair heeft de distributeur Transcontinenta, van o.a. Tamron, Zeiss, Samyang, Lensbaby, NiSi Filters, Zhiyun gimbal en vele andere merken. 10 workshops in de vorm van een lezing toegevoegd. Deze workshops duren 60 minuten en kosten € 15,00. Bij deze workshop/lezing krijg je een gratis Fotofair toegangsticket en een cadeaubon van 
€ 10,00 van Transcontinenta. Zie de fotofair website voor alle informatie.
 
 

Landschapsfotografie

Afbeelding
Hoe maak je de perfecte landschapsfoto met behulp van NiSi filters. Tijdens zijn workshop/lezing neemt Harmen Piekema je mee op zijn avontuurlijke fotoreizen en verteld hij hoe zijn foto’s gemaakt werden.
Wat zijn de basis zaken waar je op moet letten bij het maken van een goede landschapsfoto? Wanneer gebruik je een NiSi CPL, ND en of GND filter?
 
Boek hier
 

Environmental

Afbeelding
Environmental Portraits met Samyang AF door fotograaf Jasper van Bladel. Tijdens de lezing laat Jasper zijn werk zien en geeft hij tips voor het maken van een karaktervol ‘Environmental Portrait’. Deze tips hebben betrekking op diverse fotografische aspecten zoals gebruik van bestaand licht, handmatige belichting en compositie, maar zeker ook op de omgang met en de benadering van de geportretteerde. 
 
Boek hier
 
 

Automotive fotografie en videografie met Samyang

Afbeelding
Tijdens de Workshop/lezing neemt het team van Autoleven je mee in de wereld van “Automotive” fotografie en videografie. Wat komt er bij kijken bij het maken van een aansprekende en bijzondere opname van een auto? Wanneer gebruik je een standaard groothoek en wanneer juist een forse groothoek?
 
Boek hier
 
 

Creatief studiofotografie

Afbeelding
Tijdens de Lensbaby workshop/ lezing geeft Josefien Hoekstra je een kijkje in de wereld van het maken van creatieve en bijzondere portretten door het gebruik van Lensbaby objectieven. Doordat ieder Lensbaby Optic een eigen beeldkarakter heeft kan er bewust gekozen worden voor een bepaald type objectief om de sfeer te creëren die je als fotograaf voor ogen heeft.
 
Boek hier
 

Straatportretten

Afbeelding
Tijdens de Lensbaby workshop/ lezing geeft Merel van Dooren een kijkje in de wereld van het maken van spontane portretten van mensen die je op straat ontmoet. Hoe stap je op iemand af? Wanneer gebruik je een Lensbaby Velvet Optic? Wanneer een Lensbaby Burnside? Of een Lensbaby Twist 60 of Sol 45? En hoe hoe ga je dan te werk om het optimale effect uit het Lensbaby objectief te halen?
 
Boek hier
 
 

Zeiss workshop Fine ART architectuurfotografie

Afbeelding
Tijdens zijn lezing laat Martijn Kort je kennismaken met de wereld van de architectuurfotografie. Wat zijn de basis zaken waar je op moet letten bij het maken van een goede architectuurfoto? Wanneer gebruik je welk objectief? Wanneer gebruik je een NiSi CPL, ND en of GND filter? En hoe gebruik je dat dan qua camera instellingen? En tot slot hoe weet je wanneer het licht op je fotolocatie precies zo is als jij dat wilt?
 
Boek hier
 
 

Zeiss: Martijn Kort

Afbeelding
Hoe maak je de perfecte landschapsfoto met behulp van CPL, ND en GND filters? Door NiSi en ZEISS ambassadeur Martijn Kort. Tijdens zijn workshop/lezing laat Martijn je kennismaken met de wereld van de landschapsfotografie. Wat zijn de basis zaken waar je op moet letten bij het maken van een goede landschapsfoto? Wanneer gebruik je welk objectief? Wanneer gebruik je een NiSi CPL, ND en of GND filter? En hoe gebruik je dat dan qua camera instellingen? 
 
Boek Hier
 

Landschapsfotografie

Afbeelding
Professionele landschapsfotografie met de Tamron Trinity door Tamron ambassadeur Harmen Piekema.
Tijdens zijn workshop/lezing neemt Harmen je mee op zijn avontuurlijke fotoreizen en verteld hij hoe zijn foto’s gemaakt werden.
Wanneer gebruik je welk Tamron objectief? Hoe kun je panoramafoto’s maken met een tele objectief?
Welke objectief- en camera-instellingen geven dan het beste resultaat? 
 
Boek hier
 
Speciaal voor het eerste lustrum van de Fotofair heeft de distributeur Transcontinenta, van o.a. Tamron, Zeiss, Samyang, Lensbaby, NiSi Filters, Zhiyun gimbal en vele andere merken. 10 workshops in de vorm van een lezing toegevoegd. Deze workshops duren 60 minuten en kosten € 15,00. Bij deze workshop/lezing krijg je een gratis Fotofair toegangsticket en een cadeaubon van € 10,00 van Transcontinenta.
Zie hier het volledige overzicht van Transcontinenta Vol is Vol
 
 
Afbeelding
Het eerste lustrum "Vijf jaar Fotofair"
Een vernieuwde en feestelijke editie in een bosrijke omgeving!


De Fotofair is hèt fotografie-evenement van de Benelux! Fotograferen kun je de hele dag op de Fotofair. Houd je camera dus bij de hand en fotografeer bij de vele
demonstraties en fotomomenten! Dit jaar staan we op een nieuwe en bosrijke locatie net achter het Safari Resort van Safaripark Beekse Bergen. 

”Fotofair, het is de fotobeleving van de Benelux”

Laat je inspireren bij de verschillende lezingen of doe mee met een exclusieve masterclass of workshop. Gegarandeerd een plekje? Boek nu jouw masterclass of workshop op fotofair.nl, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. 
Met het educatieve karakter van het evenement wordt ervoor gezorgd, dat bezoekers aan het einde van de dag vol inspiratie en motivatie naar huis keren.
 
Boek nu je tickets
 
 
 
Afbeelding
Plattegrond Fotofair 2019 let op de nieuwe locatie direct achter het Safari Resort Beekse Bergen. Volg de aanwijzingen. Kijk op Google Maps (Fotofair Hilvarenbeek)
 
De standhouders

 
 
Zie hier het volledige workshop/masterclass overzicht Vol is Vol
 
 
 
 
 
Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.

 

 

 

Bezoek de website van Fotofair 2019: https://fotowedstrijd.eu

 

Locatie

Safari Resort - Safaripark Beekse Bergen
Tilburgseweg 41
5081 NG  HILVARENBEEK
+31 88 9000360
 

Beleef het ultieme safarigevoel letterlijk tussen de dieren in Safari Resort Beekse Bergen.

 
Klik op de kaart om Google maps te bezoeken voor volledige route-informatie
H & J Creatie BV - Henk & Jeannet Albronda
Pascalweg 78
3076 JR ROTTERDAM
+31(0)10 – 841 82 88