Agenda foto en video activiteiten

Presentatie Digitale foto's bewerken

Donderdag, 24 Januari 2019 van 10:00 tot 12:00
Contact : HCC!seniorenacademie

Met de komst van digitale technieken heeft de fotografie een veel groter publiek bereikt dan daarvoor. Het gedoe met filmrolletjes, zelf ontwikkelen en afdrukken dan wel afgeven en afhalen bij de fotowinkel, nabestellen: het is allemaal verleden tijd. De
bezitter van een digitale camera, smartphone of een tablet kan aan de lopende band foto’s maken en bekijken. Hij kan de mislukte foto’s weggooien, de mooiste zelf printen of laten afdrukken bij de fotocentrale en als een mooi album terugkrijgen.

Wat nogal eens wordt vergeten is dat een digitale foto bijna altijd wel wat bewerking kan gebruiken. Wie er oog voor heeft, ziet dat veel foto’s net iets te licht of te donker, te rood of te blauw zijn. Ook loopt vaak de horizon niet mooi recht of zijn de voeten van de
personen afgesneden. Zo jammer, want daar valt bijna altijd wel iets aan te doen. En daar gaan we het tijdens deze presentatie over hebben.

Uiteraard is er bij de verkooptafel weer zo'n handige syllabus verkrijgbaar.

 


Locatie

Landstede ICT College
Stationsplein 12
8025 CP  ZWOLLE
 

Ons opleidingsgebouw aan het Stadionplein is gevestigd in het PEC-Zwolle stadion. Je denkt meteen aan voetbal, maar je opleiding zit middenin in de omgeving waar jij als student straks komt te werken: tussen ICT-bedrijven.

 
Klik op de kaart om Google maps te bezoeken voor volledige route-informatie