Agenda foto en video activiteiten

Presentatie Digitale foto's bewerken
Dinsdag, 22 Januari 2019, 13:00 - 16:00
Hits : 314
Contact HCC!seniorenacademie

Met de komst van digitale technieken heeft de fotografie een veel groter publiek bereikt dan daarvoor. Het gedoe met filmrolletjes, zelf ontwikkelen en afdrukken dan wel afgeven en afhalen bij de fotowinkel, nabestellen: het is allemaal verleden tijd. De bezitter van een digitale camera, smartphone of een tablet kan aan de lopende band foto’s maken en bekijken. Hij kan de mislukte foto’s weggooien, de mooiste zelf printen of laten afdrukken bij de fotocentrale en als een mooi album terugkrijgen.

Wat nogal eens wordt vergeten is dat een digitale foto bijna altijd wel wat bewerking kan gebruiken. Wie er oog voor heeft, ziet dat veel foto’s net iets te licht of te donker, te rood of te blauw zijn. Ook loopt vaak de horizon niet mooi recht of zijn de voeten van de personen afgesneden. Zo jammer, want daar valt bijna altijd wel iets aan te doen. En daar gaan we het tijdens deze presentatie over hebben.

Uiteraard is er bij de verkooptafel weer zo'n handige syllabus verkrijgbaar.

Locatie Wijkcentrum Wippolder
Prof. Krausstraat 50
DELFT
Zuid-Holland
2628 JN
Nederland
http://www.sportfondsenwelzijndelft.nl/locaties/wijkcentrum-wippolder

Wijkcentrum Wippolder ligt in de gelijknamige wijk Wippolder aan de Prof. Krausstraat 50, 2628 JN. Dit centrum beschikt over een vijftal ruimtes die te gebruiken zijn voor verschillende activiteiten.